Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAMANA MERIDA

Az első LAMANA zoknifonal – nemes szűz gyapjú-selyem keverék. A zoknik mellett rendkívül tartós gyerekruhák és különösen könnyen kezelhető kötött darabok is készíthetők belőle.

Összetétel: 50% gyapjú, 25% selyem, 25% poliamid
Fonalvastagság: Fingering
Kiszerelés: 50 g / 200 m
Ajánlott tűméret: 2,5 - 3,5 mm
Kötésminta: 10x10 cm = 30 szem x 42 sor
Kezelés: 30ºC-on mosható

Merinó gyapjú
A merinó gyapjú a merinó bárányból származik, egy finom gyapjú juhfajta, amely kiváló minőségű gyapjút biztosít. A finom merinó gyapjú kiemelkedő tulajdonságai a különösen magas egyenletesség és rugalmasság. Ezenkívül a könnyű és puha textúra karcmentes viselési kényelmet biztosít. A merinó gyapjú szálak nagy krimpelése légzsebeket hoz létre, amelyek nagyon hatékony hőmérsékletszabályozást és nagyon jó légáteresztő képességet biztosítanak.

Selyem
A selyem egy nagyon finom textilszál a selyemhernyó gubójából. A legerősebb ismert természetes szálak közé tartozik. A selymet sajátos fénye és könnyedsége jellemzi. Nagy stabilitású és hőmérséklet-kiegyenlítő hatása van. A selyem különösen alkalmas intenzív színezésű fonalakhoz.

Poliamid
A poliamid egy szintetikus szál, amelyet sajátos tulajdonságai miatt különösen kevert fonalak alkotóelemeként használnak. A poliamid különösen nagy rugalmassággal, alacsony gyűrődési hajlammal és nagyon kis tömeggel rendelkezik, és más szintetikus szálakkal, például akrillal összehasonlítva rendkívül tartós és robusztus.
Ha poliamidot adunk természetes szálakhoz, például gyapjúhoz és pamuthoz, ezeknek a fonalaknak a rugalmassága megnő, és lehetővé teszi a terjedelmes keveredési minőséget, megőrizve a könnyűséget.

Rendezés:

MERIDA - Curry

2.490 Ft
9 db raktáron

MERIDA - Copper

2.490 Ft
8 db raktáron

MERIDA - Slate Grey

2.490 Ft
10 db raktáron

MERIDA - Pearl Grey

2.490 Ft
4 db raktáron

MERIDA - Macadamia

2.490 Ft
10 db raktáron

MERIDA - Ice Blue

2.490 Ft
6 db raktáron

MERIDA - Rose Quartz

2.490 Ft
2 db raktáron