Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAMANA fonalak

A LAMANA egy fiatal gyapjú- és divatmárka, amelyet 2010-ben alapítottak Bielefeldben, Németországban. Az exkluzív fonalakat modern dizájnnal kombináljuk.

A kézi kötés, a gyapjú és a divat iránti szeretet ihlette, először a prémium perui fonalakra specializálódtunk. Mindeközben kizárólag válogatott gyapjúfonókkal dolgozunk Olaszországban és Peruban. Fonalaink gyártása során nagy jelentőséget tulajdonítunk a gyapjú eredetének, a tenyésztési körülményeknek és az általunk kiválasztott szálak további feldolgozásának, festésének. A prémium LAMANA minőséggel, a fenntarthatósággal és a tisztességes gyártási folyamattal szemben támasztott magas követelményeinket a gondosan kiválasztott partnereinknél történő rendszeres helyszíni látogatásokkal biztosítjuk.

Kollekciónkat a luxus anyagok és a kiváló kivitelezés kombinációja ihlette, a finom csipkétől a SUPERLIGHT vastagabb fonalakig. Mindegyik minősége önmagáért beszél. 

A LAMANA színvilágon belül számos kiválasztott árnyalat végigfut a teljes fonalkollekciónkon. Ezzel a harmonikus színváltozatok számtalan lehetséges kombinációja hozható létre a legkülönbözőbb fonaltextúrákban.

A LAMANA SUPERLIGHT kollekcióval egy rendkívüli fonalválasztékot fejlesztettünk ki a könnyű kötéshez. Az innovatív gyártási folyamatok egyedülálló könnyedséget kölcsönöznek SUPERLIGHT fonalainknak. Ennek eredményeként a kötött kedvencek a szokásosnál lényegesen kisebb súlyúak, és összehasonlíthatatlanul légies viselési kényelmet biztosítanak.